Comunicatorii guvernamentali pregătiți pentru a fi mesageri digitali

2023-08-05 15:53
În era digitală, în care comunicarea joacă un rol central în conectarea și informarea societății, comunicatorii din cadrul instituțiilor guvernamentale învață continuu să stăpânească platformele și serviciile electronice pentru a deveni ei înșiși utilizatori activi ai produselor de guvernare electronică, dar și pentru a promova interacțiunea digitală a statului cu cetățenii și contribui prin aceasta la revoluționarea modului în care se comunică în administrația publică.
 
Astăzi, specialiștii în comunicare din entitățile publice au participat la un Atelier de lucru „Guvernarea electronică și serviciile publice digitale - beneficii și oportunități” privind soluțiile guvernamentale digitale, organizat de Agenția de Guvernare Electronică.
 
Această inițiativă se încadrează în obiectivele Campaniei de informare și educație digitală „Națiune Digitală” ce urmărește extinderea numărului de utilizatori ai serviciilor electronice și consolidarea capacităților profesionale ale funcționarilor publici.
 
Prin integrarea serviciilor electronice în strategiile de comunicare, funcționarii devin ghizi ai unei noi ere în care relația dintre cetățeni și administrație este simplificată, accelerată și îmbunătățită în mod semnificativ, comunicând despre concepte complexe în limbaj accesibil, uman, atractiv și eficient pentru audiențe diverse, conectând oamenii cu informațiile de care au nevoie.
Aducem mulțumiri colegilor noștri comunicatori și mizăm pe implicarea acestora în misiunea de Mesageri Digitali care vor contribui la edificarea unei societăți informaționale moderne în țara noastră.

Agenda publică

Septembrie 2023

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30