Consiliul e-Transformare

Consiliul e-Transformare

Consiliul coordonatorilor pentru Modernizarea Serviciilor Guvernamentale și e-Transformarea Guvernării este un organ colegial, condus de către Secretarul general adjunct al Guvernului, în componența căruia vor intra secretarii generali de stat ai ministerelor, conducătorii/adjuncții conducătorilor altor autorități administrative centrale și ai autorităților  publice la autogestiune subordonate Guvernului, directorul Agenției Servicii Publice și directorul Centrului de Implementare a Reformelor.

Consiliul are misiunea de a coordona activitățile de modernizare a serviciilor guvernamentale și de a asigura continuitatea procesului de e-Transformare a guvernării. Totodată, membrii săi sunt responsabili de evaluarea progresului implementării reformei de modernizare și de prestare a serviciilor guvernamentale și vor veni cu soluții eficiente pentru creșterea calității serviciilor guvernamentale. De asemenea, ei monitorizează progresul implementării proiectelor de reinginerie și digitizare a serviciilor publice lansate de către Guvern în comun cu Agenția de Guvernare Electronică.

Agenția de Guvernare Electronică coordonează şi direcţionează activitatea Consiliului. Consiliul coordonatorilor pentru e-Transformare a fost constituit prin Hotărârea Nr. 222 din 01.04.2011 pentru a asigura implementarea agendei de e-Transformare la nivel sectorial și de a coordona procesele necesare e-Transformării sectorului public.

La 27 martie 2018, cabinetul de miniștri a aprobat un nou Regulament  al Consiliului coordonatorilor pentru Modernizarea Serviciilor Guvernamentale și e-Transformarea Guvernării. Regulamentul poate fi accesat aici.

Agenda publică

Iulie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31