_Caseta1sus_ro (tx)

SERVICII.GOV.MD

Servicii Servicii.gov.md este platforma unică a serviciilor publice prestate de autorități.
Portalul servicii.gov.md funcționează ca un catalog electronic al serviciilor publice prestate de către autorități dedicate cetățenilor și mediului de afaceri.

Detalii Detalii

_Caseta1jos_ro (tx)

DATE.GOV.MD

Servicii Prin intermediul acestei platforme, Guvernul Republicii Moldova oferă cetăţenilor şi companiilor acces la seturile de date cu caracter public. Platforma este un ghişeu unic al datelor...

Detalii Detalii

_Caseta2sus_ro (tx)

SEMNĂTURA MOBILĂ

semnatura mobila „Semnătura mobilă” este un instrument inovator, care permite accesarea serviciilor electronice cu ajutorul telefonul mobil, funcționand ca un buletin de identitate în mediul virtual. Cetăţenii pot semna acte la distanţă, rapoarte...

Detalii Detalii

_Caseta2jos_ro (tx)

M-Cloud

M-Cloud M-Cloud – Platforma Tehnologică Comună pentru Guvern bazată pe tehnologia „Cloud Computing”.

Detalii Detalii

 

_caseta3-sus_

ACHIZIȚII

Aici aveţi acces la anunţuri de procurări publice actualizate la zi și disponibile non-stop pentru un proces de achiziţii publice transparent și eficient.

Cel mai recent anunț:

• Centrul de Guvernare Electronică a lansat Licitația publică 1549/13

Detalii Detalii

_caseta-3_jos

Securitatea Cibernetică

Tehnologiile actuale introduc, odată cu numeroase oportunităţi de dezvoltare, și numeroase riscuri care trebuie să constituie o preocupare majoră a tuturor actorilor implicaţi. Securitatea cibernetică este o temă tot mai actuală în societatea informaţională de astăzi.

Detalii Detalii